Luokanopettaja, Kokkolan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2024
  • Hae viimeistään 2.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sijoituspaikka on Torkinmäen koulu lv 2024-2025 ja tämän jälkeen Piispanmäen tai Torkinmäen koulu.

Etsimme Torkinmäen koululle luokanopettajaa. Toivomme, että olet joustava ja oma-aloitteinen ja että tulet hyvin toimeen eri-ikäisten lasten ja nuorten kanssa. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja. Toimintakulttuurissamme painotamme positiivista ja vahvuusperusteista pedagogiikkaa. Ensi lukuvuonna tehtävä tulee sijoittumaan todennäköisesti alkuopetukseen, joten toivomme sinulta kiinnostusta ja erikoistumista alkuopetukseen. Toimimme Yliopistokeskus Chydeniuksen luokanopettajaopiskelijoiden harjoittelukouluna.

Torkinmäen koulussa ja päiväkodissa on tavoitteena, että jokainen lapsi tulee kohdatuksi päivittäin. Huomioimme arjessa lasten ja nuorten vahvuudet. Pyrimme siihen, että talon aikuisilla on yhteiset arvot ja toimintaperiaatteet, jotta jokaisen lapsen ja nuoren koulupolku olisi ehyt ja turvallinen. Torkinmäen koulu on noin 500 oppilaan yhtenäiskoulu, joka toimii vuonna 2017 valmistuneessa rakennuksessa.

Viran kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti.

Valitun on ennen vaalin vahvistamista toimitettava työterveyslääkärin lausunto terveydentilastaan (sis. huumausainetestin) sekä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaamisesta.

Toistaiseksi täytettävien virkojen osalta noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen määräaikaan mennessä www.kuntarekry.fi-sivujen kautta sekä liittämään hakemuksen mukaan kelpoisuutta osoittavat tutkintotodistukset.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KOK-03-93-24/fi_FI